Súbory cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
Katalóg
Prebieha načítanie...
Šumivé víno vyrobené klasickou metódou druhotného kvasenia priamo vo fľašiach. Základné víno bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov hrozna odrody Alibernet. Druhotné kvasenie vo fľašiach zvýraznilo typické odrodové znaky a odhalilo nové ovocné...
„Pestovateľský sekt“ je najvyššou kategóriou spomedzi šumivých vín. Podmienkou jeho certifikácie je, že výrobca si musí celý postup od pestovania hrozna až po finálny výrobok realizovať sám. Základné víno bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov...
Šumivé víno vyrobené klasickou metódou druhotného kvasenia priamo vo fľašiach z rumunskej odrody Feteasca Regala u nás známej ako Pesecká leánka.Všetky operácie tejto náročnej technológie boli robené ručne.Vo vôni i chuti dominuje bohatá zmes kvetinkových...
Víno lososovo ružovej farby s nádychom májových čerešní a jahôd vo vôni. Chuť je ovocná a svieža s príjemným perlením, ideálne na letné večery.
Šumivé víno vyrobené klasickou metódou druhotného kvasenia priamo vo fľašiach. Základné „cuvèe“ bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov hrozna odrôd Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené.Všetky operácie tejto náročnej technológie...
Šumivé víno vyrobené klasickou metódou druhotného kvasenia priamo vo fľašiach. Základné cuvèe bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov hrozna odrôd Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Všetky operácie tejto náročnej technológie...
Víno krásne sýtej ružovej farby Vás prekvapí príjemnými bublinkami a aróma lesných plodov spolu s chuťou výrazných kyselín vo Vás zanechajú pocit sviežosti.
„Pestovateľský sekt“ je najvyššou kategóriou spomedzi šumivých vín. Podmienkou jeho certifikácie je, že výrobca si musí celý postup od pestovania hrozna až po finálny výrobok realizovať sám. Tento výnimočný sekt bol vyrobený obzvlášť šetrným lisovaním...
Pestovateľský sekt“ je najvyššou kategóriou šumivých vín. Podmienkou jeho certifikácie je, že výrobca si musí celý postup od pestovania hrozna až po finálny výrobok realizovať sám.Tento sekt bol vyrobený tradičnou šampanskou technológiou lisovaním celých...