person Pridané od: zpivnice.sk list V: Category 1 Na:

KVALITNÉ SLOVENSKÉ VÍNA ZÍSKATE PRIAMO Z PIVNICE

Výnimočné slovenské vína väčšinou nenájdete na pultoch supermarketov. Naopak, sú ukryté na mieste, kde sa zrodili a čakajú na tých, ktorí ich budú vedieť oceniť. Dostať sa však priamo k malým vinárom a ich osobitým vínam, nie je jednoduché. Mnohí milovníci vín sú tak odkázaní na sporadické dni otvorených pivníc, prípadne na nákup lahodných nápojov v reštauráciách či na predražených e-shopoch. Zmeňte to. Objavte unikátne miesto pre každého milovníka vína, skúseného i začínajúceho. Bránu ku...

Výnimočné slovenské vína väčšinou nenájdete na pultoch supermarketov. Naopak, sú ukryté na mieste, kde sa zrodili a čakajú na tých, ktorí ich budú vedieť oceniť. Dostať sa však priamo k malým vinárom a ich osobitým vínam, nie je jednoduché. Mnohí milovníci vín sú tak odkázaní na sporadické dni otvorených pivníc, prípadne na nákup lahodných nápojov v reštauráciách či na predražených e-shopoch. Zmeňte to. Objavte unikátne miesto pre každého milovníka vína, skúseného i začínajúceho. Bránu ku kvalitným slovenským vínam od malých vinárov, v ktorých sa odráža jedinečný terroir, tradičná starostlivosť o vinič i láska vkladaná do výroby vína. Odhaľte miesto, kde nájdete skutočné vína z pivnice.

Ako vznikol portál Zpivnice.sk? 

V istej pivnici malého vinára sme raz objavili niekoľko skvostných vín. Fľaše vína sme však pod pazuchou nosiť nechceli. Predpokladali sme, že toto vínko určite kúpime v nejakom eshope. Zistili sme však, že hoci na Slovensku máme stovky vinárov, na internete je možné kúpiť víno iba od pár desiatok z nich. Ponuka e-shopov je navyše predražená a nezhoduje sa s ponukou vín u samotného malého vinára. Jedinou cestou, ako si zaobstarať chutné vínka, bolo vrátiť sa späť k vinárovi do pivnice. Povedali sme si, že to zmeníme. Vína od slovenských vinárov si zaslúžia, aby boli ľahko prístupné ich milovníkom. Sú predsa jedinečné, rôznorodé a veľmi kvalitné.

Preto vznikol náš projekt zpivnice.sk. Nie je to len predaj vína cez internet, ale jedinečný systém a filozofia fungovania. Sme zoskupenie samostatne stojacich e-shopov, ktoré spravujú priamo vinári. Pridávajú svoje produkty, vína, vytvárajú obsah i vybavujú samotné objednávky. Vďaka tomuto princípu sme odstránili bariéry predaja a znížili odstup medzi vinárom a zákazníkom. Obchádzajú sa medzistupne predaja, nevytvára sa tlak na zvyšovanie ceny kvôli maržiam distribútorov a takmer celá suma, ktorú za víno zaplatíte, skončí priamo u vinára. Aj preto prostredníctvom zpivnice.sk môžete nakupovať víno za rovnakú cenu ako u vinára v pivnici a výrazne lacnejšie ako na väčšine e-shopov. Vašu objednávku vám pripraví priamo vinár, ktorý víno vyrobil, väčšiu osobnú starostlivosť by ste preto asi ťažko hľadali.

Zpivnice.sk je predovšetkým o príbehoch malých vinárov. Poznáme sa dôverne. Stretávame sa, tešíme sa z každého ich úspechu, počúvame o starostiach i nových skúsenostiach. Chceme im pomôcť k úspechom a priblížiť ich vína čo najširšej verejnosti. A veríme na férovosť. Voči malým vinárom i zákazníkom. Vyskúšajte preto výnimočné vína a podporte nositeľov tradície vinárstva na Slovensku, našich malých a stredných vinárov. Vína zpivnice.sk za to stoja.

Komentáre

Momentálne bez komentára!

Zanechajte svoj komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December